5 veckor...

Idag bli dom 3 små prinssesorna 5 veckor! Herregud, vilken lång väntan =)
Fick iaf en underbar bild på prinssesan numer 1



Så himla söt!

regn regn regn...

Japp, det har ösregnat men lika glad är jag för det för mitt liv är bra! Jag har en familj, tak över huvudet och underbara djur. När de blir ett behagligt väder så ska jag och Houdini ta och träna agility. Min underbara hund..

Jag har börjar möblerat om lite hemma plus att jag ska tapetsera, jag måste ha lite mer space när vi får utökning i flocken!

För övrigt händer det inte så mycket, fundera på eventuella utställningar till hösten, vi får se vad som blir och vad som komma skall!



Bilder från Lc:n

Här kommer några bilder från Houdinis första riktiga LC-träning =) Enjoy!






































Alla bilder är fotade av Jonny Björklund....

LC-träning...

Igår åkte jag och Houdini på LC-träning på Alnön. Vi kom dit vid klockan 6 men det blev en lång vänten och jag tror inte Houdini fick springa sitt första träningslopp förän 8-9 tiden men det var bra med tanke på värmen då det blivit svalare. han körde även sitt sista lopp vid 10-tiden.

Han var jätteduktig och fick en del komplimanger både över sitt utseende och sin insats. Dom trodde att han skulle kunna springa tillsammans med en annan hund nästa gång. Sedan tyckte en del att han var fin och det är alltid kul att höra. De var även en som tyckte han hade en bra kropp och att han trodde han skulle vara snabb med den kroppen!! Kanon!

Hittills har Houdini imponerat mig i allt vi har testat på, underbara hund som gör mig galen ibland av alla hans bus och upptåg! ;)

Det fotades en del där på plats så förhoppningsvis kommer ni få se bilder från LC:n här inom kort! Håll utkik!

RSS 2.0