Robin vår bästa vän...

Lilla goa Robin! Han är så snäll våran lilla vovve! Gammelgubben han är 9år! Huffa! Kan inte förstå att dessa år gått så fruktansvärt fort, de känns som igår när vi åkte till Sthlm för at hämta vår lilla krabat på 11v. Minns det så väl och vilken glädje de var och vilken glädje han gett oss och ger oss denna underbara hund!

Vem är jag då?

Ja jag tänkte göra en snabb presentation av jag som sitter och skriver här!

Namn: Erica Lundahl.

Ålder: Snart 20 år.

Bor: Jag hyr ett litet hus i Västanå (En liten ort utanför Ånge) med min katt.

Jobb: Praktiserar på ett äldreboende nu i sommar.

Intressen: Hundar men förutom hundar så är de träning, film, rita och jag gillar såklart att umgås med mina nära & kära.

Husdjur: En kissekatt vid namn Pajas.

image9
Jag och syster ysters lilla dotter Emilia!

Whippet...

Ja, jag är mycket intresserad av whippet. De är en graciös hund med mycket fart men som ändå är en sån lugn och mysig hund. En whippet hänger med på de mesta och vad jag har hört är dom väldigt anpassningsbara. Dom whipparna jag träffat har varit helt underbara, fina, busiga. Ja en sån hund vill jag ha! Även fast Aussie är drömrasen ras så tror jag en whippet skulle passa mitt liv bättre just nu!  Jag har även fått ögonen för Berger des Pyrénees A Face Rase men de är nog också en ras som kommer in senare i livet. Whippet känns bara bäst nu!

image8

Första inlägget...

Hello!

Nu har jag skapat en blogg som ska handla om hundar. Allt från våran vardagliga saker med Robin till mina egna framtida hundplaner!

image7
Våran älskade Kashmanis "Robin" Hood

RSS 2.0