Slädhund...

Igår var en hektisk dag, vi börja med att gå upp mot bergen jag och Houdini. De var vackert väder desvärre tyckte alla skoterförare de med så jag kunde typ inte släppa Houdini där vid bergerna för jag hörde skotrar hela tiden så jag fick kalla in honom, jag e lite fjantig och är rädd att de ska komma skotrar i full fart å inte se min lill pälskling som för övrigt kan förväxlas med ett litet rådjus kid haha..

Så då gick vi en skogsslinga som vi bruka gå istället och där fick han springa lös för glatta livet..
Sedan hann vi princip bara komma hem så skulle vi iväg igen, denna gång till torpshammar och testa dragsele (nomesele) Vi konstatera att den behövde den minsta modellen som finns på marknaden. Sedan fick jag låna med mig hem en sele, så jag och min kompis hade rullstolsdragning igår dvs att Dini fick dra os i en kontorsstol bara litegrann för att testa haha.. De var roligt :)

Sedan blev de full fart upp mot ridhuset och lite träning av diverse dock var det inte en kotte där, ridhuset var släckt m.m. men eftersom de stod at träning var till klockan sex och jag kom halv sex så gick jag in i ridhuset tände lamporna och träna i en halvtimme..

Sedan hem igen och på andra äventyr..

Nu är vi nyss hemkommen från en promenix i skogen igen, de kommer lite bilder nedanför.
Sedan testa jag och dra med Dini igen, vi testa för med snölungan men den var fööör läskig, därför tog jag en mindre spade som inte lät lika mycket mot snön. Han var lite räd för den med, men de är en vane sak han måste tränas. Jag ville bara testa. Ska börja träna honom med att ha bara få ha selen på sig och att jag såg bakom med ett spännt rep bara. Måste börja på ruta 1 plus at han lilla kropp år inte belasta så mycket nu när den växer.

Här kommer iaf film och bilder...

 






Min slädhund ;)

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Så duktig han är då;) du får skaffa dig ett hund spann med whippet;)haha

2009-02-16 @ 00:44:33
URL: http://www.kymaro.se
Postat av: Erica Svarar:

Haha, ja jag får nog göra de.. Behöver nog lite mer hundkrafter för att dra släde :) Men skidor går utmärkt :P

2009-02-16 @ 12:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0